O nama

Firma Tanoshinde doo nastala je 11,01,2018 godine posle desetogodisnjeg bavljenja gajenjem Japanskih prepelica i istrazivanja mogucnosti proizvodnje i prodaje proizvoda na bazi prepelicijih jaja kao i ostalim proizvodima koji nastaju kao posledica gajenja preplica.

U novembru 2017 je zasticen u Zavodu za Intelektualnu Svojinu jedinstven recep u svetu za koriscenje svezih jaja u proizvodnji kozmetike. U aprilu 2018 isti patent je zasticen u Briselu za podrucje EU i u maju 2018 u New Yorku za podrucje Severne Amerike. Zasticeni su tehnologija,grb i receptura kao i originalna ambalaza. Trenutno se sapuni izvoze u Svajcarsku,Sloveniju ,Francusku,Rumuniju i Svedsku i Kanadu.

SAPUNI su sastava 53 posto sveza jaja japanske preplice .10 posto Smilje zvano Besmrtnik,10 Posto kokosovo ulje ,10 posto maslinovo devicansko ulje  kao i ulje divljeg neven,lavande i ruzmarina. U praksi su se sapuni pokazali kao savrseni za negu lica i kose zbog savrsenog odnosa mikro elemenata A,E,D i B12 vitamina kao i makro elemenata magnezijuma,kalcijuma i ostalih makro elemenata. U Svajcarskoj vec drugu godinu zauzimamo prvp mesto po prodaji rucno radjene kozmetime organskog tipa.

U novembru 2018 na osnovu strucnih analiza Zavoda Za Ispitivanje Zemljista registrovano je Prvo Srpsko Organsko djubrivo Od Prepelicijeg Stajnjaka pod brojem 3201, Po preporuci Instituta za Povrtlarstvo iz Backe Palanke preporuceno za rane povrtlarske kulture i to u odnosu 1 prema 20 gde sa jednom kutijom razblazenom u 20 litara vode poktivate 10 kvadratnih metara povrsine povrtnjaka djubrivo je NPK sa izrazito velikim procentom fosfora koji prelazi 5 posto.

U januaru 2020 pocela proizvodnja proteinskih proizvoda bez prirodnih secera da bi bila dostupna i korisnicima koji imaju zelju za savrsenim telom kao i korisnicima koji imaju dijabetes. Umesto prirodnih secera koristi se vestacki zasladjivac Eritritol kao jedini zasladjivac koji nema nus pojave na ljudski organizam i ne pravi inzulinski sok tako da je pogodan i za dijabeticare. u Januaru 2021 usvojena tehnologija proizvodnje i dobijena dozvola za promet i prodaju proteinskog programa.

Proteinski program se sastoji od vie proizvoda proteinski hleb 24 posto proteina,proteinska kifla 24 posto proteina,proteinski kolaci od cokolade i brusnice 32 posto proteina,proteinska podloga za pizzu  gotova 32 posto proteina,ptoteinska smesa za palacinke 32 posto proteina,proteinski dvopek 30 posto proteina,proteinski Sport Krem 22 posto proteina,proteinski Sport kremX od lesnika 32 posto proteina.
<

Svi navedeni proizvodi mogu se videti i probati u maloptodajnom objektu Zdravi Kutak Tanoshinde uulici Marsala Birjuzova 22 u Beogradu kod ulaza u garazu Obilicev Venac.